fbpx

Service

Kies je kleur, stof en formaat, en je meubel kan in de webshop direct worden besteld. Liever eerst even testen? Dat kan in onze showroom. Na aanschaf wordt je meubel binnen 8 weken gratis thuisbezorgd. En wat te doen met je oude bank, als je bij ons een nieuwe koopt? Die nemen we kosteloos retour en doneren hem aan iemand die hem goed kan gebruiken.

Een Nel-bank koop je voor het leven. Daarom krijg je op elk e bank 10 jaar garantie. Ongelukje? Nel kan je vlekadvies geven of je bank professioneel reinigen. Na jarenlang plezier toch toe aan iets anders? Als je je Nel-bank bij ons inruilt, worden de materialen hergebruikt bij de productie van een nieuwe bank. Duurzame meubels is meer dan gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen, maar ook slim gebruik van bestaande grondstoffen.

  • 8 weken levertijd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 10 jaar garantie op alle banken

Het schuim wat in de Maverick en Alfa wordt gebruikt is volledig gemaakt van Pantera koudschuim. Dit is de allerhoogste kwaliteit koudschuim op de markt, en wordt gemaakt in Nederland. Dit schuim houdt tientallen jaar zijn vorm, en zorgt er voor dat gegarandeerd geen kuilen krijgt in je bank. Lees meer in deze blog.

Wol is van nature vuilwerend. Bij elke bank ontvang je een schoonmaakset met biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel om je bank mooi en fris te houden. Een Protexx laag is overbodig, en zelfs schadelijk voor je gezondheid en voor het milieu. Lees er hier meer over.

Hoe onderhoud je jouw bank, en houd je hem zo lang mogelijk mooi? Download hier het onderhoudsadvies.

Post van Nel ontvangen? Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Nee