fbpx

Video

Video

In deze video’s leg ik alles uit over de meubelindustrie, over banken en meubels, onderhoud en meer. Hoe kies je jouw perfecte bank? Wat is koudschuim? Wat is de beste (zit-)bank?

Gerecyclede meubelstoffen voor je duurzame bank?

Hoe kies je de beste kwaliteit stof voor je duurzame bank?

Rolls Chair

Je bent op zoek naar een duurzame bank of een duurzaam meubel, en je zoekt uiteraard een duurzame stof om de bank in te bekleden. Welke soorten gerecyclede meubelstoffen zijn er precies? En welke duurzame meubelstof gebruikt Nel voor haar banken? In deze video leg ik kort iets uit over de Oxford en de Lana, die beide zijn gemaakt van gerecyclede wollen truien.

Je bent op zoek naar een nieuwe bank. Het liefst een bank of een meubel van een hoge kwaliteit die vele jaren meegaat. Maar hoe kies je de beste kwaliteit stof voor je bank of meubel, zodat je een duurzame keuze maakt en je voor heel veel jaren kunt genieten van je bank? Geen zorgen, Nel helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Op de Dutch Design Week 2022 werd de Rolls Chair van Rob Parry gelanceerd. Hier een opname die meneer Parry speciaal voor dit evenement maakte.

Post van Nel ontvangen? Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Nee